Sådan deaktiveres funktionen 'Find iPhone'

Virksomheden Apple tager sikkerheden for brugere af æbleprodukter alvorligt og forbedrer derfor udviklingen af ​​sikkerhedsalgoritmer. Funktionen 'Find iPhone' skal inkluderes i denne kategori – applikationen er i stand til at bestemme placeringen af ​​smartphonen i realtid. Da iPhone traditionelt har førstepladsen på listen over de mest attraktive smartphones til kriminelle, bliver søgefunktionen en uundværlig assistent for den retmæssige ejer. Men nogle gange forstyrrer applikationen kun ejeren, så det er vigtigt at vide, hvordan man deaktiverer funktionen 'Find iPhone', hvis det er nødvendigt.

Hvordan slukker jeg Find min iPhone?

Hvornår skal du deaktivere funktionen?

Funktionens anvendelighed bør ikke undervurderes, men der er situationer, hvor 'Find iPhone' skal deaktiveres eller midlertidigt deaktiveres. Dette vil være nyttigt:

  • når du gendanner iPhone via iTunes;
  • når du sletter oplysninger fra enheden, sletter indhold og indstillinger
  • når du gendanner oplysninger fra en smartphone-sikkerhedskopi, der er gemt på en computer;
  • når du forbereder enheden til reparation inden du kontakter servicen.

Funktionen er designet, så brugeren om nødvendigt uafhængigt kan tænde og slukke for 'Find en iPhone'. Producenter af 'apple' smartphones anbefaler på det kraftigste ikke at deaktivere funktionen i andre tilfælde – den aktiverede søgning har gentagne gange reddet ejerne i tilfælde af tyveri og tab.

Hvordan slukker jeg Find min iPhone?

Deaktiveringsmetoder

For nemheds skyld for virksomhedens kunder Apple findes der forskellige muligheder for at interagere med applikationen 'Find en iPhone', det er muligt at deaktivere funktionen både regelmæssigt og ved hjælp af en pc. De mange forskellige metoder er forbundet med brugernes banale uvillighed til at besøge servicecentre igen Apple – vedligeholdelse iPhone betragtes som dyrt sammenlignet med lignende modeller. Desuden reducerer de forskellige tilgange byrden for virksomhedens hotline for teknisk support. Det er muligt at deaktivere funktionen selv fra enheder, der kontrolleres af Windows og Android, adgang til transmission via det trådløse netværk vil være åben.

Hvordan slukker jeg Find min iPhone?

Via iOS

Sørg for, at din smartphone har forbindelse til internettet, inden du slukker for Find min iPhone. Det er ønskeligt, at forbindelsen foregår via Wi-Fi – forbindelsen skal være med stabilitet og anstændig hastighed. Til at begynde med er det værd at prøve muligheden for at deaktivere funktionen ved hjælp af driftsplatformen iOS – denne metode betragtes som den nemmeste og mest tilgængelige for brugere iPhone. De tre foreslåede muligheder er velegnede til personer, der bruger enheder, der kører iOS – iPhone eller iPad. For at deaktivere funktionen anbefales det, at du nøje følger de beskrevne anbefalinger.

Hvordan slukker jeg Find min iPhone via iCloud?

Brug af iCloud-indstillinger

For at deaktivere funktionen ved at kontrollere iCloud-appen på din smartphone skal du åbne 'Indstillinger'. Find menupunktet 'iCloud' i det vindue, der åbnes. En liste over appindstillinger vises, find indstillingen 'Find en iPhone'. Hvis funktionen tidligere var aktiveret, flyttes skyderen til højre og lyser grønt. For at deaktivere skal du flytte skyderen til venstre – indikatoren bliver grå, dette indikerer deaktivering af funktionen. Indtast om nødvendigt konto-adgangskoden Apple ID i den foreslåede form. Hvis en e-mail er linket til kontoen, skal du vente på e-mail'en “Find iPhone” om afbrydelse af afbrydelse. Aktivering af funktionen igen er mulig på samme måde ved at returnere skyderen til højre side.

Deaktiver 'Find iPhone' via Iclaud

Ved at deaktivere iCloud

interessant 6,1-tommer iPhone 12 og iPhone 12 Pro sælges først lancering af abonnementspakke Apple En bekræftet

Brugere kan også deaktivere kontoen fuldstændigt – rolig, kontoen forsvinder fra en bestemt enhed, men forbliver intakt.

  1. Åbn appen 'Indstillinger' på din smartphone.
  2. Rul ned til menupunktet 'iCloud'.
  3. Åbn elementet 'Slet konto', dette er nyttigt at logge ud af din konto.
  4. Vælg, om du vil beholde de synkroniserede oplysninger eller slette dem.
  5. Indtast din kontoadgangskode i den form, der åbnes.
  6. Vent til afslutningsprocessen er afsluttet.

Derefter fjernes funktionen 'Find iPhone' fra den aktuelle enhed.

Deaktiver Find iPhone via app

Brug af appen

Virksomhedens smartphones Apple har en separat 'Find iPhone' – applikation forudinstalleret, som det også er muligt at deaktivere funktionen. For det:

  • find og åbn applikationen på listen over installerede programmer;
  • indtast dit kontos brugernavn og adgangskode Apple ID;
  • vent på, at synkroniseringen er afsluttet;
  • i den åbnede liste over enheder, hvor funktionen er aktiveret, skal du vælge den ønskede smartphone;
  • stryg ikonet for den valgte telefon fra højre mod venstre;
  • klik på den røde 'Slet' -knap;
  • bekræft dit valg ved at trykke på 'Slet' igen.

Husk, at denne løsning er midlertidig, næste gang du opretter forbindelse til det trådløse netværk, aktiveres funktionen igen.

Deaktiver 'Find iPhone' via computer

Via computeren

Brugere får også mulighed for at slå Find iPhone fra via computeren. Du behøver ikke installere yderligere programmer, du har kun brug for en fungerende browser.

  1. Indtast www.icloud.com i adresselinjen. I den angivne formular skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden til kontoen.
  2. Klik på rullemenuen 'Alle enheder'. Find den enhed, som du vil deaktivere søgefunktionen på, på listen.
  3. I vinduet med telefonoplysninger, der åbnes, skal du finde knappen 'Slet'.
  4. Bekræft dit valg, og indtast derefter din kontoadgangskode.
  5. Valgfrit er det muligt at indtaste et telefonnummer og tilføje en tekstbesked, der bekræfter deaktivering af funktionen.

Når du først tilslutter din smartphone til internettet, deaktiveres indstillingen.

Er det muligt at deaktivere funktionen uden adgangskode?

Er det muligt at afbryde forbindelsen uden et kodeord Apple ID

Før du deaktiverer Find min iPhone, skal du sørge for, at ejeren husker adgangskoden og brugernavn Apple ID. Uden en adgangskode, som ejeren bekræfter handlingen med, er det umuligt at deaktivere funktionen – ellers er der ingen mening i en sådan beskyttende algoritme. Hvis du helt glemmer din adgangskode, er der en form for gendannelse af kode på iCloud-hjemmesiden. Ejeren vil være i stand til at nulstille adgangskoden ved at anmode om et brev til den linkede e-mail eller mobiltelefon samt besvare sikkerhedsspørgsmål stillet under registreringen. Der er ikke behov for at stole på smuthuller i firmwaren – virksomheden Apple bryr sig om kundernes sikkerhed, så fejl i driftsplatformen fjernes straks.

Deaktiver 'Find en iPhone'

Hvad skal jeg gøre, hvis du ikke kan slå funktionen fra

Brugererfaring viser, at frakoblingsproblemer opstår, hvis deaktivering sker via en anden iPhone eller computer. Hvis ejeren bruger tredjepartsenheder, skal det trådløse netværk være slukket på din smartphone, og telefonen skal være slukket. Ellers kører processen tilfældigt, det er umuligt at forudsige forekomsten af ​​en fejl. Derfor skal du sørge for, at du virkelig har brug for det, før du slukker for 'Find iPhone', og der er ingen anden måde at rette den fejl, der er opstået. Det er ikke for ingenting Apple, at funktionen blev indbygget – frem for alt bekymring for sikkerhed for klienter, og 'Find iPhone' er en vigtig del af en stor forsvarsmekanisme.

Rate article
Mobiltelefoner-nyheder, anmeldelser og hackere.
Add a comment