Sådan deaktiveres synkronisering mellem to iPhone, iPad kontakter

Produktbrugere Apple, der har flere gadgets, er interesserede i, hvordan synkronisering på en iPhone deaktiveres. På den ene side kan det synes praktisk at linke til en post og enhedernes komplette identitet. Men du kan se på situationen på en anden måde. Fuld kopiering af opkald, kontakter, beskeder, fotos og andre ting kan føre til lækage af personlige data og fortrolige oplysninger, så lad os finde ud af, hvordan du deaktiverer synkronisering mellem iPhones.

Sådan deaktiveres synkronisering på iPhone: mellem to iPhone, iPad, kontakter

Afbrydelsesmetoder

Hvis to iPhones betragtes som parrede enheder, kan du bruge en af ​​de foreslåede metoder:

  • brug forskellige konti Apple ID;
  • konfigurer synkroniseringsindstillinger.
hvordan man deaktiverer synkronisering på en iPhone

Lad os beskrive hver af dem mere detaljeret.

Brug af forskellige Apple ID'er

Hvis du ikke bruger den anden smartphone, skal du vælge denne mulighed. Det er rimeligt kun at bruge et Apple ID, når begge enheder kun hører til dig. I dette tilfælde kan du deaktivere synkronisering på iPhone som følger:

  1. opret et nyt Apple ID;
  2. nulstil din telefon til fabriksindstillinger og fjern linket til din eksisterende konto;
  3. efter en fuldstændig nulstilling skal du binde et nyt ID.
hvordan man deaktiverer synkronisering mellem iPhones

På denne måde fungerer de to telefoner hver for sig.

Indstillinger

interessant 6,1-tommer iPhone 12 og iPhone 12 Fordele til salg først Apple klar til produktion iPhone 12

Hvis du vil bruge en konto til to enheder, skal du fuldføre opsætningen. Det gøres som følger:

  1. gå til din konto i telefonindstillingerne;
  2. åbn sektionen 'iCloud';
  3. deaktiver funktionen 'iCloud Drive'.
deaktiver synkronisering mellem iPhone og iPad

Sluk også om nødvendigt for følgende funktioner.

  • 'Handoff'. Giver dig mulighed for at fortsætte med at arbejde på forskellige enheder. Det findes i fanen 'Generelt' i indstillingerne.
deaktiver synkronisering af kontakter på iPhone
  • 'Facetime'. Deaktiverer indgående opkald til den anden gadget. Placeret på hovedsiden i indstillingerne.
hvordan man slukker for synkronisering af iPhone med iPad
  • 'Beskeder og telefon'. Denne mulighed skal også deaktiveres, så opkald og sms ikke kommer til enheden.
hvordan man slukker for synkronisering på iPhone

På samme måde kan du deaktivere kontaktsynkronisering på iPhone.

Deaktiver synkronisering mellem iPhone og iPad

I modsætning til to telefoner sker synkronisering mellem en smartphone og en tablet trådløst via iTunes. Der er to måder at deaktivere tilstanden på.

  • Via iTunes-klienten på din computer.
  • Ved at deaktivere synkronisering på iPad.
hvordan man slukker for synkronisering af en iPhone med en iPad

I det første tilfælde kan du deaktivere synkronisering mellem iPhone og iPad som følger:

  1. gå til iTunes;
  2. gå til 'Indstillinger';
  3. klik derefter på 'Gennemse', hvor du skal vælge en enhed;
  4. åben 'Funktioner iPad';
  5. fjern markeringen i linjen 'Synkroniser enhed med iTunes'.
hvordan man deaktiverer synkronisering mellem to iPhones

I det andet gøres det anderledes:

  1. åbn 'Indstillinger' til iPad;
  2. gå til din konto Apple ID;
  3. gå til indstillingerne for iCloud og iTunes, sluk for funktionen.
hvordan du deaktiverer fotosynkronisering på iPhone

Telefonen parres derefter ikke med tabletten, før denne funktion er aktiveret. Nogle brugere vil også finde det nyttigt at vide, hvordan man synkroniserer kontakter iPhone.

Rate article
Mobiltelefoner-nyheder, anmeldelser og hackere.
Add a comment