Sådan logger du ud af Viber til iPhone

Normalt vil en applikation, som en person ofte bruger, sandsynligvis aldrig kede sig med ham. Der er dog undtagelser. For eksempel frigav udviklerne en dårlig opdatering, hvorefter programmet går ned, går ned eller slet ikke tændes. Og nogle gange skal du logge ud af dine sociale mediekonti, før du overfører din telefon til en anden person. I de fleste programmer er dette ret simpelt, men ikke i tilfældet med Viber.

Der er to måder at afslutte Viber på.

interessant 6,1-tommer iPhone 12 og iPhone 12 Pro sælges først Nu officielt: annonceringen af ​​iPhone 12 finder sted om en uge

Den første er den mest oplagte. Vi afinstallerer bare applikationen. Hvis vi nogensinde planlægger at bruge det, tager vi sikkerhedskopier af dataene.

Den anden måde er mere kompliceret. Hvis du bruger det, bliver du logget ud af din konto fra alle enheder. Denne løsning svarer i grunden til at slette en konto.

  1. For at logge ud af din konto skal du gå til Viber-applikationen og klikke på de tre prikker i nederste højre hjørne af skærmen. Her er vi interesseret i elementet 'Indstillinger'.
  2. Sådan logger du ud af Viber til iPhone

  3. Vælg derefter 'Konto' og 'Deaktiver konto'.
  4. Sådan logger du ud af Viber til iPhone Sådan logger du ud af Viber til iPhone

  5. Indtast det telefonnummer, som kontoen er registreret for, og klik på 'Deaktiver'. Vi bekræfter handlingen med knappen 'Deaktiver'.

    Sådan logger du ud af Viber til iPhone

Hvis du går ind i applikationen efter disse trin, vil brugeren se nøjagtigt den samme indstillingsskærm som under den første download.

Rate article
Mobiltelefoner-nyheder, anmeldelser og hackere.
Add a comment